Avast SecureLine VPN dla systemów Android i iOS: Anulowanie subskrypcji

Jak anulować subskrypcję Avast SecureLine VPN na systemach Android i iOS

Avast SecureLine VPN dla systemów Android lub iOS umożliwia podłączenie do Internetu za pomocą naszego bezpiecznego serwera VPN, który ochroni Cię przed śledzeniem online i sprawi, że Twoja aktywność w Internecie będzie anonimowa.

Jeśli nie chcesz już korzystać z SecureLine na swoim urządzeniu mobilnym, musisz anulować swoją subskrypcję przez usługę Google lub Apple. Odinstalowanie aplikacji z urządzenia nie spowoduje, że subskrypcja zostanie anulowana i opłata za licencję nadal będzie pobierana dopóki nie anulujesz subskrypcji. Postępuj zgodnie z poniższymi krokami, aby anulować subskrypcję SecureLine.

  1. Otwórz Google Play na swoim urządzeniu.
  2. Kliknij opcję Menu w lewym górnym rogu, potem wybierz opcję Konto z listy widocznej na następnej stronie.
  3. Kliknij Subskrypcje, aby otworzyć listę swoich aktualnych subskrypcji.
  4. Kliknij Anuluj poniżej szczegółów dotyczących subskrypcji, potem kliknij na opcji Anuluj subskrypcję w celu potwierdzenia.
    Google Play potwierdzi, że subskrypcja została anulowana.
  1. Otwórz ustawienia urządzenia i przejdź do iTunes & App Store.
  2. Kliknij na swoje Apple ID na górze ekranu, a potem na opcji Zobacz Apple ID.
    Jeśli nie jesteś jeszcze zalogowany do swojego konta, zaloguj się.
  3. Kliknij na opcji Zarządzaj pod sekcją Subskrypcje, potem wybierz swoją subskrypcję SecureLine VPN, aby zobaczyć szczegóły.
  4. Wyłącz Automatyczne odnawianie subskrypcji. Apple potwierdzi, że subskrypcja została anulowana.

Twoja subskrypcja została anulowana i przestanie być aktywna pod koniec obecnego okresu rozliczeniowego.

  • Avast SecureLine VPN
  • Android 4.0.3 i wyższe wersje
  • iOS 5.1 i wyższe wersje

Przykro nam, wybrany artykuł nie jest dostępny w tym języku. Czy chcesz przeczytać artykuł w dostępnym języku bądź przejść na stronę główną w języku, który wybrałeś?

Kontynuuj czytanie Przejdź do strony głównej