Vi støtter nettlesere, ikke dinosaurer. Oppdater nettleseren hvis du vil se innholdet på dette nettstedet riktig.

Avast Essential Business Security

Lukk

Følg disse trinnene for å fullføre Avast-installasjonen:

Starter nedlasting …
Merk: Hvis nedlastingen ikke startet automatisk, klikker du her.
1
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Lagre Avast-filen
Lagre Avast-filen
Lagre Avast-filen
Lagre Avast-filen
Lagre Avast-filen
Åpne Avast-filen som skal installeres
Åpne Avast-filen som skal installeres
Åpne Avast-filen som skal installeres
Åpne Avast-filen som skal installeres
Åpne Avast-filen som skal installeres
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Kjør installasjonsprogrammet for Avast
Klikk på den nedlastede filen nederst til venstre i nettleseren.
Klikk på den nedlastede filen nederst til venstre i nettleseren.
Klikk på den nedlastede filen nederst til venstre i nettleseren.
Klikk på den nedlastede filen nederst til venstre i nettleseren.
Klikk på den nedlastede filen nederst til venstre i nettleseren.
Klikk på Lagre fil når du blir spurt. Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og åpne installasjonsfilen.
Klikk på Lagre fil når du blir spurt, og klikk så på OK.
Klikk på Lagre fil når du blir spurt. Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og åpne installasjonsfilen.
Klikk på Lagre fil når du blir spurt. Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og åpne installasjonsfilen.
Klikk på Lagre fil når du blir spurt, og klikk så på OK.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til mappen Nedlastinger, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til mappen Nedlastinger, og dobbeltklikk på filen du lastet ned.
Gå til mappen Nedlastinger, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til mappen Nedlastinger, og klikk på filen du lastet ned.
Gå til mappen Nedlastinger, og dobbeltklikk på filen du lastet ned.
2
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Åpne Avast-filen som skal installeres
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Åpne Avast-filen som skal installeres
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Bekreft installasjonen
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Tillat i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Tillat i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre for å åpne installasjonsfilen og godkjenne installasjonen.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Gå til Nedlastinger øverst til høyre for å åpne installasjonsfilen og godkjenne installasjonen.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Tillat i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Tillat i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Tillat i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Ja i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
Klikk på Tillat i systemdialogvinduet for å godkjenne at Avast-installasjonen kan starte.
3
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Følg installasjonsinstruksjonene
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på knappen i vinduet til installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.
Klikk på denne filen for å starte installasjonen av Avast.
Klikk på denne filen for å starte installasjonen av Avast.